El passat 6 de setembre, es va celebrar el tradicional sopar solidari que organitza cada any la Comissió de Festes de Jesús. Aquest any, la comissió va decidir dedicar els beneficis de l’arròs de matances a ENSENYANTS SOLIDARIS. Val a dir que tot el material, la feina i la organització d’aquesta vetllada la fan de manera altruista els membres d’aquesta comissió, i que el preu de 2€ permet que tothom pugui participar d’aquest sopar.

Més d’un miler de persones s´ajuntaren per gaudir d’un bon arròs de matances i alhora contribuir al projectes que Ensenyants Solidaris porta a terme a diversos països. Des de la nostra organització, Ensenyants Solidaris   , volem transmetre a tota la Comissió de Festes de Jesús el nostre agraïment per l’organització d’aquest sopar, que permet als vesins ajuntar-se i compartir una estona alhora que coneixen la situació en la que es troben persones d’altres indrets del món i ajuden a millorar la seva situació. Volem agrair també que hagin decidit destinar-lo als nostres projectes. La recaptació va estar de 2074,78 €, que aniran destinats als horts escolars que ajudam a implementar a les escoles de Guatemala (Chimaltenango) per millorar l’alimentació dels escolars.

Volem animar a altres col.lectius i entitats a portat a terme iniciatives com aquesta, que tan bé venen per la nostra convivència i per la de gent més llunyana a naltros que rep el nostre suport.

paella jesus 1