STEI-iIAC Intersindical Valenciana

Versió PDF

Intersindical Valenciana, Intersindical Alternativa Catalana (IAC) i STEI-i donen suport a la manifestació convocada per l’Obra Cultural Balear i el Consell de la Societat Civil de Mallorca que se celebrarà diumenge dia 25 a Palma, des de la Plaça d’Espanya fins al Consolat de la Mar.

La mobilització es convoca per manifestar el rebuig de la societat civil cap a les accions que el govern de les Illes Balears vol dur endavant en contra de la llengua i la cultura pròpia de les illes Balears.

Els nostres sindicats se sumen a la demanda de la retirada de l’Avantprojecte de la modificació de la llei de funció pública que elimina el requisit d’acreditació del coneixement del català per a l’accés a la funció pública i que modifica també la llei de normalització lingüística i la buida de contingut.

La manifestació també es fa per reclamar al Govern de les Illes Balears uns mitjans de comunicació públics en català i que l’escola continuï essent un dels pilars de l’educació inclusiva i integradora, que garanteixi el coneixement de les dues llengües oficials, i pugui ser també una eina activa per a la normalització lingüística i cultural del català a les Illes Balears. 

Per expressar el compromís dels nostres sindicats amb aquestes reivindicacions uns representants d’aquestes organitzacions es desplaçaran dels seus territoris per assistir a la manifestació de diumenge a Palma.

 

Palma, 23 de març de 2012

 

  • Intersindical Alternativa de Catalunya (USTEC•STEs, CATAC, CATAC-CTS, FTC,CAU, CTA i FAA )
  • Intersindical Valenciana (STEPV, STAS, Intersindical Salut, SF, STICS, CAT, IGEVA, OSUT, STM, TUC i Intersindical Jove)
  • Sindicat de Treballadores i Treballadors-Intersindical de les Illes Balears - STEI-i

Volem tv