Des de la Secretaria de la Dona i l'Organització de Dones de la Confederació intersindical lluitam a cadascuna de les nostres accions per canviar el sistema patriarcal que les nostres nines (i nins) continuen sofrint i que llastren les nostres expectatives d'una vida en igualtat.

 

Cadascuna de les dones que lluiten, que lluitam per canviar la cultura en la qual vivim i que hem sofert des de nines, ho feim per totes i cadascuna de nosaltres, però sobretot ho feim per totes i cadascuna de les nines que arribaran a les nostres societats patriarcals.

 

Lluitam perquè puguin triar com ser, com estar en el món, com relacionar-se o en què treballar i lluitam perquè les institucions s'impliquin i facin complir les lleis que tant d'esforç ens han costat aconseguir.

 

Lluitam perquè mai més hagin de ser boniques, dolces i bones companyes (si no els hi dona la gana), perquè no hagin de ser les cuidadores de les seves famílies i parelles (si és que no ho han triat), perquè no se’ls hi continuïn mutilant els genitals, perquè no se les continuïn casant, venent o comprant, perquè mai més siguin abusades o violades, perquè no hi hagi ni una morta més.

 

A la nostra Organització de dones, continuarem lluitant juntes per totes nosaltres, però sobretot per elles. Mereixen trobar-se amb un món lliure de masclisme, i si en queda algun rastre, mereixen estar acompanyades en el camí per dones que els hi donin la mà i al seu costat aixequin la veu.