Moviments socials

L’STEI dona suport a la Marxa pel tren de Llevant

logo tren llevant

Enguany es compleixen 25 anys de la primera Marxa pel tren de Llevant. Coincidint amb aquest aniversari, el proper diumenge 24 de setembre, la Plataforma pel Tren de Llevant convoca un acte reivindicatiu i de memòria.

L’acció consistirà en una Marxa pel tren simbòlica, que començarà a l’estació de Son Carrió fins a Son Servera.

L’STEI reivindica un model de mobilitat sostenible

contracimera

Avui dijous es reuneixen a Barcelona els ministres de transports de la Unió Europea i per aquest motiu L’STEI Intersindical, juntament amb altres entitats socials, ha participat en una acció conjunta per reivindicar una mobilitat ecològica i socialment sostenible.

A més, hem anunciat que dia 27 de setembre (Dia Mundial del Turisme) anunciarem les accions reivindicatives que es duran a terme durant la Cimera Europea del Turisme que se celebrarà a Mallorca els dies 30 i 31 d’octubre.

Per la fi dels combustibles fòssils

jovesclima

L’STEI Intersindical dona supor a la concentració convocada, el divendres 15 de setembre, a la plaça Major de Palma, a les 18 hores, per Joventut x Clima - Fridays For Future Mallorca amb altres moviments ecologistes de Mallorca.

La concentració s’emmarca dins la protesta mundial pel clima per demanar la fi dels combustibles fòssils i com ens afecta en especial a Mallorca.

L’STEI Intersindical crida tothom a participar a la manifestació de l’Orgull LGTBI

orgull2023

L’STEI Intersindical és entitat convocant de la manifestació de l’Orgull LGTBI promoguda per Ben Amics a Palma.

El sindicat propi de les Illes Balears fa una crida a la població de Mallorca a assistir a aquesta manifestació, que partirà del passeig del Born demà dimecres 28 de juny a les 18 h.

Enguany la convocatòria fa èmfasi en la reivindicació de no fer cap passa enrere en la lluita per la igualtat de totes les persones.

Orgull 2023

mani orgull 23

Amb el lema “Som la lluita resilient; ni una passa enrere”, l’STEI Intersindical convoca la manifestació que com cada 28 de juny impulsa Ben Amics.

Enguany, la manifestació de Palma començarà a les 18.00 hores i recorrerà els sues carrers des del Passeig del Born fins al Parc de les Estacions.