Les intersindicals de Catalunya, País Valencià i Illes Balears consideren que la sentència del Tribunal Constitucional espanyol que retalla l’Estatut de Catalunya suposa un atac al dret a decidir del poble català. L’Estatut va ser aprovat pel Parlament de Catalunya i referendat per la ciutadania catalana. Per aquest motiu les tres intersindicals valoren molt negativament la sentència. Una sentència que suposa un atac a la capacitat del poble català per auto governar-se en tots aquells aspectes que li afecten: economia, simbologia, estructures i organismes nacionals i internacionals...

STEI-i, IAC i  IV consideren que cap decisió de cap tribunal pot revocar les decisions del poble català o qualsevol altre. A més la sentència del TC ha estat desnaturalitzada per que els seus magistrats han estat mediatitzats pels partits polítics que els van proposar al seu moment. D’altra banda alguns d’ells havien finalitzat el temps del seu nomenament.

Per tot això, STEI-i, IAC i IV  fan una crida a la participació en la manifestació unitària convocada per al proper 10 de Juliol a la ciutat de Barcelona per oposar-se a la sentència del TC i reivindicar el dret de Catalunya a decidir el seu futur.

El mateix temps  fem una crida a la participació a la  concentració que tendrà lloc el proper divendres 09 de juliol a les 19h a la Plaça de Cort de Palma.

 

Palma 7 de juliol de 2010

Volem tv