Dijous 13 d’octubre a les 19h a Can Alcover, C. Sant Alonso, 24 Palma

El Govern de les Illes Balears vol modificar la Llei de Normalització Lingüística per poder llevar el requisit del coneixement del català a la funció pública.

També té a punt un nou decret que pretén substituir el “Decret de mínims”.

El Govern de les Illes Balears (PP) vol que la llengua catalana deixi de ser la llengua vehicular en els centres escolars.

Amb la lliure elecció de llengua, els alumnes podrien ser segregats per raó de llengua, amb el trencament de la convivència que aquest fet suposaria.

Totes les mesures proposades per aquest Govern del PP van encaminades a fer desaparèixer la llengua catalana dels àmbits socials on ha estat present, a pesar de les dificultats, al llarg de tots aquests anys.

Per parlar d’aquestes i d’altres qüestions però, sobretot, per acordar línies de feina i estratègies de futur et convocam a:

L’ASSEMBLEA DE MESTRES, PROFESSORS i PROFESSORES ‘EN CATALÀ’, dijous 13 d’octubre a les 19h a Can Alcover, C. Sant Alonso, 24 Palma

Les assemblees de professors i professores en català a Menorca i a les Pitiüses es faran més endavant. Us hi convocarem oportunament.

Volem tv