1.- L'actual sistema de pensions públiques és perfectament sostenible si l'estat deixa de robar-hi i deixa de legislar per fer-lo quebrar.

2.- L'actual sistema de pensions públiques no és l'únic sistema de pensions públiques possible.

3.- El dret a les pensions públiques de jubilació és un dret conquerit pels treballadors després de molts anys de lluita, són, les pensions públiques, com a mínim, tan propietat "privada" dels treballadors com propietat "privada" dels multimilionaris puguin esser les "seves" empreses, els seus iots, i els seus latifundis.

4.- Les pensions públiques de jubilació són un dret que tenim expressament protegit per l'article 50 de la Constitució Espanyola:"Els poders públics garantiran, per mitjà de de pensions adequades i periòdicament actualitzades, la suficiència econòmica als ciutadans durant sa tercera edat"

5.- Els sistemes de pensions públiques tenen més garanties de sostenibilitat que no els plans privats de pensions.

6.- Si l'estat legisla contra els interessos del manteniment del sistema públic de pensions (i altres) és per promoure els plans privats de pensions i la gestió privada dels recursos de la Seguretat Social, en benefici dels seus "amics" (o "amos") que controlen el sistema financer internacional.

7.- A tot allà on s'ha privatitzat el sistema públic de pensions i de Seguretat Social la seua qualitat ha caigut estrepitosament. Allà on s'ha semi-privatitzat, la seua qualitat també ha caigut (potser no tan estrepitosament).