Donada la necessitat de material didàctic per treballar la coeducació als centres educatius, posam a la vostra disposició el servei de préstec de les Senalles Liles amb contes i altres materials didàctics, per a tots els nivells educatius, durant 3 setmanes prorrogables en el temps, segons demanda. Tot gràcies a la subvenció de l’Institut Balear de la Dona per a projectes de foment i suport a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, i de prevenció i eradicació de les violències masclistes.

 

Aquest projecte va néixer amb el nom de Motxilles liles, i diverses entitats, en diferents moments, n’hem fet difusió. Ara l’STEI Intersindical i el Col·lectiu Dones de Llevant, juntament amb l’Associació Dones Educadores de les Illes Balears, ens unim per tornar-les a oferir.

 

Per sol·licitar el seu préstec només heu d’enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i ens posarem en contacte amb vosaltres per enviar-vos tota la informació.

 

També podeu sol·licitar el servei de préstec a través d’aquest qüestionari

 

 

Senalles liles 2022

 

Actualment, disposam de 5 lots diferents de Senalles Liles: