Ensenyants Solidaris, STEI - Intersindical i STEPV - Intersindical Valenciana hem visitat diverses escoles d'inicial, primària i secundària del districte l'Agustino de Lima acompants per Edith Ayón de l'Institut de Pedagogia Popular del Perú amb motiu de la Trobada dels Cercles d'Autoeducació Docent del Perú.

16265267 10211793092243786 6321372566916329461 n

 

STEPV - Intersindical Valenciana i STEI - Intersindical (Illes Balears) participen en la XXI Trobada Nacional dels Cercles de Autoeducació Docent que tenen lloc a Lima (Perú) els dies 25, 26 i 27 de gener.

Els Cercles de Autoeducació Docent són xarxes locals i regionals de mestres innovadors dels diferents departaments del Perú que, fomentant en ells l'autonomia organitzacional i econòmica, tenint en compte les seves condicions laborals i el seu entorn socioeconòmic i cultural en perspectiva de generar innovacions educatives estratègiques.

Els objectius de la Trobada Nacional dels CADs són:

- Analitzar la realitat educativa nacional i internacional i la seva tendència.

- Identificar experiències consolidades en els projectes d'innovació desenvolupada per cada CAD durant l'any 2016.

- Posar en marxa una xarxa virtual o fòrum nacional de treball per difondre informació regional i nacional amb participació dels CAD i docents responsables dels projectes d'innovació.

- Precisar les línies de treball del XXII Trobada de CAD a executar-se en - 2018

STEI - Intersindical i STEPV - Intersindical Valenciana col·laboren històricament amb l'Institut de Pedagogia Popular del Perú que és l'entitat que impulsa els CADs. L'IPP és una associació civil sense fins de lucre creada el 1984, com una confluència de persones compromeses amb la pràctica social educativa en sectors populars. Per això es va adscriure als corrents de l'Educació Popular, en la perspectiva de l'Educació Alliberadora de Paulo Freire.