Screenshot 4

STEI Intersindical, sindicat de les Illes Balears que ha vingut col·laborant en els últims anys amb la solidaritat internacionalista amb l'illa i que manté estretes relacions amb entitats cubanes, s'uneix a la campanya mundial “Xeringues per a Cuba” en suport a la vacunació a l'illa.

Mentre Cuba dona mostres de la seua solidaritat internacional amb l'enviament de les brigades mèdiques cubanes Henry Reeve per a lluitar contra la COVID 19, i és capaç de desenvolupar diversos candidats vacunals propis, pateix un terrible bloqueig per part dels EUA, que impedeix el desenvolupament del país i afecta directament al seu poble en esferes com la salut en l'adquisició d'equips i materials fungibles.

L'objectiu de la campanya a nivell estatal és arribar a 1 milió de xeringues i a Europa als 10 milions. Per cada euro es poden comprar 12 xeringues.

Les donacions cal realitzar-les en els següents comptes, indicant en el concepte XERINGUES:

CAIXA POPULAR (Associació Valenciana d'Amistat amb Cuba José Martí)               

ES74 3159 0018 1420 4471 4117

CAIXA D'ENGINYERS (Associació d'Amistat amb Cuba Miguel Hernández d'Alacant)

ES56 3025 0015 5314 0000 4474

 

vacunes cuba

Aquesta campanya, que finalitza el 23 de juny, dia de la votació en l'ONU de la Resolució “Necessitat de posar fi al bloqueig econòmic, comercial i financer dels EUA contra Cuba”, també és una manera concreta i directa de denunciar i trencar el bloqueig dels EUA.

STEI Intersindical i Ensenyants Solidaris han aportat per a la compra de 19.200 xeringues.

STEI Intersindical al costat de l’Intersindical Valenciana, de l'Associació d'Amistat amb Cuba José Martí i a l'Associació d'Amistat amb Cuba Miguel Hernández d'Alacant volen expressar el seu reconeixement públic a les mostres de solidaritat internacional de Cuba amb l'enviament de les brigades mèdiques Henry Reeve per a lluitar contra la Covid en 19 a desenes de països del món.

Illes Balears 3 de maig de 2021

STEI Intersindical
Ensenyants Solidaris
Intersindical Valenciana
Associació Valenciana d'
Amistat amb Cuba José Martí
Associació d'Amistat amb Cuba Miguel Hernández d'Alacant